+46 70 243 61 37
Ljusdal, Hälsingland
lars.eng@ygsbostudios.se

 


Lars Eng

Designer / Ägare

Lars Eng


Ygsbostudios - grafisk design

Jag jobbar för en ren och fin design, då design och formgivning är ett stort intresse, så lägger jag ner hela min själ i allt jag gör. Program jag använder mig av är Adobes Photoshop CC, Illustrator CC, Bridge CC, Dreamweaver CC.

Jag började redan i skolan att designa egna skins till winamp och måla om bilar till datorspel, man kan säga att det var startskottet för mitt intresse för den digitala designen.

Hemsidor har hela tiden varit grunden i mitt skapande, började som väldigt ung att bygga hemsidor till band jag spelade i, och att hjälpa vänner med sina hemsidor. Idag är jag Webmaster för The Poodles, Bonafide, Dynazty. Jag tycker att det är en sann ära, att få ansvara för några av landets lednande musikers ansikte utåt.

Någonting jag alltid försöker att eftersträva är att sidan ska vara så lättmanövrerad och enkel att finna den information man söker, utan att för den delen inte se ut som en sida från 1991.

Länkar till urval av hemsidor jag jobbar med
The Poodles - Nilsongs - Bonafide - Dynazty - Angeline - MadWelding - YMP-guitars - Färila Munhälsa

Logotyper är någonting jag på senare år har börjat göra, jag har gjort väldigt mycket återskapande och digitalisering av gamla logotyper, men även en hel del nya har de blivit.

Hur jobbar jag? Det finns inget jobb som är de andra likt, men en viktig sak att tänka på är att ju mer material ni kan ge mig ju snabbare och billigare blir er hemsida/logotyp. Jag vill gärna träffa er och prata igenom hur ni vill ha eran hemsida/logotyp och jag har papper och penna med så vi gemensamt kommer fram till en bra grund att börja jobba med.

För mig är det också viktigt att föra en dialog mer er under resans gång, antingen via mail eller telefon, det som är viktigast för mig är att de är involverade i det jag gör och har synpunkter på det som sker, det är grunden för en bra relation och en bra produkt som vi båda är nöjda med

Referenser

Här är ett urval av material som jag jobbat fram till mina kunder